Yogaretreat Meditationskurs SynEnergy

Yogaretreat Meditationskurs SynEnergy

FIRA MIDSOMMAR MED Ett kärleksfullt möte mellan träning, YOGA & meditation

Under denna retreat kommer vi yoga, meditera, träna och samtidigt njuta av att fira midsommar tillsammans i skärgården. SynEnergy är ett koncept framtaget av Karl Dyall och Josefine Bengtsson. Det är en synergi av två världar där vi använder intensiv fysisk träning för att automatisk mjukna in i ett läkande tillstånd av avslappning och meditation. Genom att höja energin med tuffa intervaller, spännande andningstekniker och funktionella rörelser åker vi tillsammans på en utforskande resa från bruset i huvudet till att finna lugnet inuti kroppen. En resa bortom prestation och perfektion för att istället tillsammans få andas i närvaro. Ett effektivt sätt att lämna vardagsstressen bakom och naturligt få uppleva ett tillstånd av harmoni. Vi går helt enkelt från “fight or flight”, till “rest and digest”. Sympatiska nervsystemet till det para-sympatiska nervsystemet. När vi är här njuter vi av att vara bortom tanken, och kanske är det då glimten av meditation plötsligt uppstår.

yogaresa meditation retreat sverige

VÅR VARDAG PÅ LYCKHEM

yogaresa meditation retreat sverige
MÖTER MORGONEN MED MJUK yoga & meditation

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när solen börjar lysa med sin närvaro. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår första klass där vi långsamt värmer upp kroppen och landar ner i hjärtat. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens magiska stillhet.

yogaresa meditation retreat sverige
SYNENERGY

När du fyllt på med energi möts vi för dagens SynEnergy klass. Vi svettas, andas djupt och landar tungt. Efter klassen stannar vi djupt förankrade i oss själva och njuter av en smarrig lunch kanske tillsammans. Mätta och belåtna möter vi skogen, tar en simtur i det öppna havet och reflekterar över livets alla frågor.

yogaresa meditation retreat sverige
CROSSFIT & MEDITATION I SOLNEDGÅNGEN

Framåt eftermiddagen hänger vi på Lyckhems alldeles egna Crossfit box. Här fortsätter vi använda kroppen för att sen strecka ut den och landa ner i vila. I medveten närvaro fortsätter vi senare till middagen. Innan läggdags sjunger mantran, tar ett kvällsdop eller myser i bastun.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required