Retreat Meditationskurs
Bliss Couples

Bliss Couples - The Art of Relating

Bliss Couples är en unik möjlighet att fördjupa, förtydliga och förstärka er relation.

En intim relation kan vara en av de vackraste aspekterna av livet men också den mest utmanande. För att hålla relationen levande krävs självkännedom, tid och verktyg.

Under denna kurs får du möjlighet att möta dig själv och din partner på ett djupare plan. Detta för att skapa förståelse för ert samspel samt öppna upp för en tryggare och öppnare kommunikation i er vardag.

Kursen erbjuds för par och är en inbjudan att ge er tid att vara tillsammans. Tid att lära, att kommunicera, att vara intima och fördjupa kontakten mellan er. Alla par, nykära såsom gifta, är välkomna på denna kurs. Ni behöver inte ha några uttalade problem utan det är en värdefull tid för dig och ditt förhållande.

Kursen guidas av en av Sveriges mest erfarna meditationsledare, Premleena Lena Wettergran, och hennes co-pilot Christopher Om Linnell.

För mer information besök www.premleena.se

Ögonkontaktsmeditation yoga och meditation släpp sig själv fri Josefine Bengtsson Karl Dyall

EN DAG PÅ BLISS COUPLES

yogaresa meditation retreat sverige
MÖTER MORGONEN MED AKTIV MEDITATION

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår första transformerande och aktiva meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens läkande kraft

yogaresa meditation retreat sverige

Sharing circles & Meditation

När du fyllt på med energi guidar Premleena oss djupt in oss själva med alltifrån stilla och aktiva meditationer, samtal enskilt, med din partner och i grupp, och andra övningar som tar oss djupt in i oss själva samt öppnar upp för kontakt med varandra. Vi landar med vårt inre och gör space för stora frågor och djupa svar. Efter klassen njuter vi av en lunch i tystnad och låter pennan få flöda i dagboken.

yogaresa meditation retreat sverige

Skakar, Mediterar och landar Ännu mer...

Framåt eftermiddagen är det dags för ytterligare meditationer, övningar och guidning som både skakar om och grundar oss. Efter klassen njuter vi åter av en måltid under tystnad för att sen innan läggdags mötas i salen för dagens sista läkande session.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required