Vår Mat

från jord till bord

Vår matfilosofi andas balans och maten är alltid nyttig, smakfull, nyskapande, ekologisk och mestadels växtbaserad.

Vår mat är fylld av färger, smaker, texturer och näring. Matiga sallader, värmande soppor, krämiga röror och dressingar som förgyller livet. Mat utan pekpinnar, som är bra för dig och dessutom alltsomoftast också är snäll mot klimatet. Mat är inte regler, och inte heller allt eller inget. Det är glädje och kärlek från frö till färdig rätt, och något vi äter för att må bra och känna njutning. Vi avstår givetvis från processad mat till förmån för rena smaker som i den mån det är möjligt är närodlad.

Vårt kök är alltid välkomnande, det är mycket skratt och maten lagas med mycket kärlek och bjuder förutom på god och välgörande mat in till samtal om mat, njutning, hälsa och allt däremellan. Tillsammans med yoga, meditation och dans skapar den näringsrika och vackra maten en helhet för välbefinnande.

Att vara i nuet med sin mat är något fint, och något som gör att både kroppen, sinnet och själen kan njuta mer av maten. Att stanna upp och äta med närvaro går hand i hand med allt vi pratar om och hur vi lever på The Soul Space. Vi låter matstunderna ta tid, så att alla sinnen hinner registrera vad det är vi äter. Hur det smakar, vad det luktar, hur det ser ut och vilka konsistenser som blandas i varje tugga.

På Lyckhem serveras mat som följer säsongen, med fokus på närodlat och växtbaserat - mat tillagad med kärlek från våra kockar Josefin Kruger, Emma Björndahl och Malin God i köket.

Och så är det riktigt gott - välkommen till Lyckhem för att smaka.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required