Yogaretreat Meditationskurs Soul Silence

Möt tystnaden

Redo att möta tystnaden? Soul silence är en tyst retreat med fokus på att du ska få gå djupt in i dig själv.

Vi vet – att möta tystnaden är bland det läskigaste vi kan göra i vårt liv men samtidigt kanske det vår själ längtar efter mest.

Under denna retreat kommer vi att yoga och meditera och göra de andra teknikerna vi gör under Soul 1 och 2 men vi kommer göra allt i tystnad. Vi kommer mötas i och vara i tystnad under hela retreatet och fokuset är att du ska gå djupt in i dig själv. Uppmaningen är också att lägga mobilen helt åt sidan på detta retreat. Det är när vi landar inåt i tystnaden och allt annat brus försvinner som vi kan landa djupt i oss själva och få svar på livets djupa frågor.

I detta tysta space finns det möjlighet för dig att få djup självkännedom när vi möter oss själva och varandra utan lager och fasader.

VÅR VARDAG PÅ LYCKHEM

yogaresa meditation retreat sverige
MÖTER MORGONEN MED AKTIV MEDITATION

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när morgonluften är som skönast. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår första aktiva meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens magiska stillhet

yogaresa meditation retreat sverige

Soul flow & let go

När du fyllt på med energi möts vi för dagens längsta klass soul flow. Vi landar i kroppen och gör space för stora frågor och djupa svar. Efter klassen njuter vi av en smarrig lunch tillsammans i tystnad. Mätta och belåtna njuter vi av en härlig promenad i våra vackra skogar, tar en simtur i det öppna havet och reflekterar över livets alla frågor.

yogaresa meditation retreat sverige

Mediterar och landar djupt

Framåt eftermiddagen låter vi musiken återigen träffa vår kropp för att sen landa in med meditation och stillhet. Efter klassen njuter vi av middagen för att sen innan läggdags sjunga mantran, ta ett kvällsdop eller mysa i bastun.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required