Vårt Space

Lyckhem

På vackra Väddö hittar du vår skärgårdsidyll omgiven av öppet hav, stora hagar och djupa skogar - en idealisk miljö för att möta dig själv. En ultimat plats för avslappning, rörelse, yoga och meditation. Vi landar i kroppen och låter tystnaden ta över.

Miljön

Lyckhem ligger på Väddös sydspets med hav i alla riktningar. Närmsta badbryggan ligger 300 meter från husen. Går du istället åt andra hållet genom skogen så ligger klippbadet där du kan blicka ut mot Ålands öppna hav. Vår vita lilla paradisstrand ligger mellan dessa och dit kommer du genom att vandra genom skogen, säga hej till fåren och fortsätta en bit på den lilla grusvägen.

Salar

På Lyckhem har vi tre salar som passar perfekt för yoga, meditation, dans och skapande. I vår stora sal brukar de flowigaste klasserna hållas, vår lite mindre sal passar perfekt för meditation och när vädret tillåter så ser vi alltid till att njuta av vårt utomhus yogadäck.

Boende

På Lyckhem har vi mysiga singel och dubbelrum, ett fyrbäddsrum samt några stugor. I sköna sängar och ljuvlig tystnad kommer du sova godare än på länge hos oss.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required