Yogaretreat Meditationskurs
Soul 2

dyk djupare

Soul 2 är framförallt framtaget för dig som upplevt en retreat med oss tidigare och längtar efter att dyka djupare in i dig själv. Givetvis behåller vi många av de tekniker och verktyg som hjälpte oss att hitta kontakt med oss själva under Soul 1 men på denna retreat tar vi allt en nivå djupare med längre tystnad, djupare meditationer och andra spännande övningar. Det handlar alltså varken om att stå på händer eller att gå ner i spagat utan om att komma ännu närmare dig själv.

yoga meditations retreat i Sverige

VÅR VARDAG PÅ LYCKHEM

yogaresa meditation retreat sverige
MÖTER MORGONEN MED DYNAMISK MEDITATION

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när morgonluften är som skönast. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår dynamiska meditation. Meditationen som rensar och renar och framförallt blixtsnabbt leder oss ner i kroppen och in i känslor som längtar efter att bli mötta hela vägen. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens magiska stillhet.

yogaresa meditation retreat sverige
FLOW & LET GO

När du fyllt på med energi möts vi för dagens mest flowiga klass. Vi landar i kroppen och gör space för stora frågor och djupa svar. Efter klassen stannar vi djupt förankrade i oss själva och njuter av en smarrig lunch kanske tillsammans med vår dagbok. Mätta och belåtna möter vi skogen, tar en simtur i det öppna havet och reflekterar över livets alla frågor.

yogaresa meditation retreat sverige

MEDITERAR & landar djupt in i kroppen

Framåt eftermiddagen dyker vi in i ännu mer meditation och fortsätter med delningar som för oss djupt in i oss själva bortom alla ytliga fasader. I medveten närvaro fortsätter vi senare till middagen. Innan läggdags landar vi med en ceremoni, sjunger mantran, tar ett kvällsdop eller myser i bastun.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required