Collab retreats

COLLAB RETREATS

Förutom våra egna Soul retreats så har vi härliga samarbeten på Lyckhem med lärare som vi inspireras av.

31 maj-2 juni Upplev dina chakran med Medicinsk Yoga (ManaYoga®)

Upplev dina chakran med Medicinsk Yoga (ManaYoga®). Omgiven av hav i alla riktningar ges du under tre dagar möjlighet att djupdyka i dig själv och uppleva en inre resa genom dina chakran med hjälp av medicinsk yoga. Yogan vi gör är enkel, mjuk och skön. Alla kan delta. Låt retreatet bli en gåva till dig själv och en nystart för kraft och expanderande självkärlek!

27-30 juni Löp- och yogahelg med Isabella Habijan & Sebastian Se

Drömmer du om att springa med lätthet och glädje utan att känna dig trött och utmattad? Löp- och Yogahelgen kommer att ta dig från att vara en "icke-löpare" till att bli nyfiken på löpning och njuta av det i din vardag. Under helgen får du även smaka på förtrollande yoga i naturen, inspirerande workshops om fötter, medvetna andetag och mycket mer. Efter helgen kommer du att känna dig självsäker med ett lättare och mjukare löpsteg. Varmt välkommen!

22-25 augusti Bhakti Heart Retreat med Martina Törnvall & Simon Glöde

Vill du lära dig mer om bhakti, mantras och kirtan? Detta retreat är för dig som vill finna din röst, öppna ditt hjärta och kultivera en mer kärleksfull relation till dig och till livet. På schemat står även yoga, breathwork, sound healing, dans och cacao ceremonier. Med tid både för dig själv och gemenskap med gruppen, kommer vi skapa utrymme för att återhämta dig på djupet, samtidigt som du har möjlighet att fylla på med inspiration och glädje. Varmt välkommen!

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required