Collab retreats

COLLAB RETREATS

Förutom våra egna Soul retreats så har vi härliga samarbeten på Lyckhem med lärare som vi inspireras av.

31 maj-2 juni Upplev dina chakran med Medicinsk Yoga (ManaYoga®)

Upplev dina chakran med Medicinsk Yoga (ManaYoga®). Omgiven av hav i alla riktningar ges du under tre dagar möjlighet att djupdyka i dig själv och uppleva en inre resa genom dina chakran med hjälp av medicinsk yoga. Yogan vi gör är enkel, mjuk och skön. Alla kan delta. Låt retreatet bli en gåva till dig själv och en nystart för kraft och expanderande självkärlek!

13-16 juni SANNING & KONSEKVENS retreat med Kari Paues

Allting är i förändring, hela tiden. Och små förändringar i dina känslor och tankar kan leda till stora förändringar i ditt liv och det mesta omkring dig. Det är en lekfull kurs där du får möjlighet att utforska och experimentera med de energier som skapar eller ställer till det för dig i livet. Vi kommer även att ha parallell Primal process med de som behöver. Där gör du upp med de känslor som du som barn inte kunde handskas med, och på så sätt få frihet och livskraft. Vi bryter igenom lager av försvar och när du gör det frigörs kraften till den livsglädje och närvaro vi är menade att vara i.

27-30 juni Löp- och yogahelg med Isabella Habijan & Sebastian Se

Drömmer du om att springa med lätthet och glädje utan att känna dig trött och utmattad? Löp- och Yogahelgen kommer att ta dig från att vara en "icke-löpare" till att bli nyfiken på löpning och njuta av det i din vardag. Under helgen får du även smaka på förtrollande yoga i naturen, inspirerande workshops om fötter, medvetna andetag och mycket mer. Efter helgen kommer du att känna dig självsäker med ett lättare och mjukare löpsteg. Varmt välkommen!

18 juli - 21 juli Vila i varandet Yogaretreat med Cissi, Curlyfood & Sarah Jonsson

Vi skapar möjligheterna att ge dig utrymme att landa och stanna upp för att kalibrera ditt liv för mer hållbarhet. Tillsammans har vi utvecklat retreat både i Sverige och utomlands i över femton år och det är nu tredje sommaren som vi har äran att återvända till ljuvliga The Soul Space. Sommaren är relativt kort och helig tid för de flesta och vi vill ofta hinna med det mesta, önskelistan kan göras lång. Kanske framför allt njuta av att vara lediga och välbehövlig vila. I mitten av juli har många av oss semester, därför erbjuder vi möjligheten att landa på ett magiskt retreat i skärgården.

5-11 augusti Sacred dance teacher training med Julie Martin

Join the Sacred Dance TTC to empower yourself and your students. Learn a unique way to facilitate the release of old patterns and beliefs through expression and liberate what the body has been holding. This 6-day training facilitates the liberation of old patterns, preparing you to share this transformative practice with your community.

22-25 augusti Bhakti Heart Retreat med Martina Törnvall & Simon Glöde

Vill du lära dig mer om bhakti, mantras och kirtan? Detta retreat är för dig som vill finna din röst, öppna ditt hjärta och kultivera en mer kärleksfull relation till dig och till livet. På schemat står även yoga, breathwork, sound healing, dans och cacao ceremonier. Med tid både för dig själv och gemenskap med gruppen, kommer vi skapa utrymme för att återhämta dig på djupet, samtidigt som du har möjlighet att fylla på med inspiration och glädje. Varmt välkommen!

19-22 SEPTEMBER 'SELF-LIBERATION RETREAT' MED MEI-LI WU

This 4-day weekend is a safe space for you to do deep energy-work, and fully surrender to the transformative energetics of Inner Dance, Yoga and Meditation. Perfect if you are longing to dive deep within, boost your life force energy & liberate yourself from self-limiting beliefs and blocked energies. The practices will help you to strengthen your connection to the wisdom of your heart and intuition - helping you to find your way back home. Embraced by calming forest, the scent of soil and sea, you will have the opportunity to bathe from cliffs, detox in sauna, eat healthy & cleansing food all while exploring your inner world among a like-minded group of people.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required