Collab retreats

COLLAB RETREATS

Förutom våra egna Soul retreats så har vi härliga samarbeten på Lyckhem med lärare som vi inspireras av.

31 aug-3 sept - Bea och Malin Lustresan

Sexuell visdom med Bea och Malin. 31 aug-3 sept.

Läs mer

31 aug-3 sept - Löp och yoga helg med ISabella "Wings by bella"

Under helgen kommer du att serveras ett brett utbud fyllt av träning, välgörande yogaklasser och variationsrika löppass av Isabella och Sebastian där vi tillsammans springer ut i det fria och hittar glädje i löpsteget. Du kommer även att få med dig alla verktyg för att utvecklas som löpare. Löpning handlar för de flesta om att uppnå njutning innan, under och efter träningen. Vi hjälper dig som har svårt att tycka om löpning till att älska varje steg. Är du redan en passionerad löpare kommer vi att hjälpa dig i din utveckling att förbättra dina resultat och se till att du håller dig skadefri livet ut. Alla kan bli en bättre löpare – oavsett om du är nybörjare, motionär eller elitlöpare..

13-15 OKT FALL WELLNESS RETREAT MED ALTROMONDO

Guidat av fantastiska Jennie Liljefors och Jeanette Johnsson så är detta retreat speciellt designat för att boosta dig för en harmonisk och energifylld höst. Under dagarna kommer du få prova olika typer av yoga och meditation med ett fokus på att stärka immunförsvaret för en höst fylld av vitalitet, balans och energi. Detta vill du inte missa! .

Läs mer

20-22 okt - Retreat med MAdeleine Wilhelmsson

Lugn, Hav & Hjärta med Medicinsk Yoga med Madeleine Wilhelmsson grundare till YogaMana. Hon är terapeut i yoga med fördjupning inom stresshantering. Under retreaten delar hon medicinska yogapass (ManaYoga®) för att uppleva lugnet djupt inombords.

Läs mer

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required