Retreat Meditationskurs Blissful Living

Transformera ditt liv

Ge dig ut på en extraordinär resa mot holistiskt välbefinnande med en av Sveriges mest erfarna meditationsledare, Premleena Lena Wettergran. Med ett anmärkningsvärt arv som sträcker sig över 35 år har hon skickligt väglett tusentals individer och olika grupper, inklusive företag, idrottslag och par. Under dessa decennier har hon byggt upp de transformerande och uppskattade kurserna på Mullingstorp, Bara Vara och Björnbacka. Tillsammans med sin co-pilot Christopher Om Linnell, ytterligare en erfaren terapeut, har hon nu till vår glädje valt att flytta sin bas till oss på Lyckhem.

Frigör din sanna potential genom deras transformativa "Blissful Living" retreater, som nu erbjuds exklusivt på Lyckhem. Blissful living är att kunna gå från stress, smärta, utbrändhet och dålig självkänsla till att känna harmoni, självtillit, kreativitet och en inre sann närvaro.

Med hjälp av aktiva och stilla meditationer, övningar och samtal, både i grupp och enskilt, får du under retreaten essentiella verktyg som hjälper dig att skapa en positiv förändring i din nuvarande livssituation. Vi är glada och stolta över att lägga till ”Blissful living” retreats i vårt utbud. Retreater för dig som känner att det finns mer i livet än det du lever idag. För frågor och mer information om kursen, maila gärna info@premleena.se.

EN DAG PÅ BLISSFUL LIVING

yogaresa meditation retreat sverige
MÖTER MORGONEN MED AKTIV MEDITATION

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår första transformerande och aktiva meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens läkande kraft

yogaresa meditation retreat sverige

Sharing circles & Meditation

När du fyllt på med energi guidar Premleena oss djupt in oss själva med alltifrån stilla och aktiva meditationer, samtal enskilt och i grupp, och andra övningar som tar dig djupt in i dig själv. Vi landar med vårt inre och gör space för stora frågor och djupa svar. Efter klassen njuter vi av en lunch i tystnad och låter pennan få flöda i dagboken.

yogaresa meditation retreat sverige

Skakar, Mediterar och landar Ännu mer...

Framåt eftermiddagen är det dags för ytterligare meditationer, övningar och guidning som både skakar om och grundar oss. Efter klassen njuter vi åter av en måltid under tystnad för att sen innan läggdags mötas i salen för dagens sista läkande session.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required