Retreat Meditationskurs
Bliss 1 & 2

Transformera ditt liv

Vårt tillägg för 2024 är våra Bliss kurser. Kurser som är utformade för att ge dig djup självkännedom och ett inre välmående. Syftet med kurserna är att du ska få hjälp med att möta och utforska ditt eget inre på ett djupare plan. Kursstrukturen är beprövad i över 30 årstid och därmed utformade in i minsta detalj.

Under fem dagar får du chansen att djupdyka in i ditt inre, möta och leva ut hela ditt känsloregister, förstå orsaken till dina beteendemönster samt upptäcka vad det är du behöver för att börja leva fullt ut. Vi kan kallade det personlig utveckling i kubik.

Med hjälp av aktiva och stilla meditationer, övningar och samtal, både i grupp och enskilt, får du verktyg som hjälper dig att skapa en positiv förändring i din livssituation. Många som deltagit hävdar att det finns ett liv för och ett liv efter att du deltagit i dessa kurser.

Kurserna guidas av en av Sveriges mest erfarna meditationsledare, Premleena Lena Wettergran. Med ett anmärkningsvärt arv som sträcker sig över 35 år har hon skickligt väglett tusentals individer och olika grupper, inklusive företag, idrottslag och par. Under dessa decennier har hon byggt upp de transformerande och uppskattade kurserna på Mullingstorp, Bara Vara och Björnbacka. Tillsammans med sin co-pilot Christopher Om Linnell, ytterligare en erfaren terapeut, guidar de dig tryggt och kärleksfullt in till ett mer autentiskt liv.

Bliss 1 - Coming Home
Starten på din resa mot autenticitet och inre frid.

Bliss 2 - The Art of Letting Go
En fördjupning i det arbete du startat. Här utforskar vi möjligheten att försonas, bli fria och våga släppa taget om det som inte längre tjänar oss.

Bliss Couples - The Art of Relating
En unik möjlighet att fördjupa, förtydliga och förstärka er relation.

För mer information besök www.premleena.se

EN DAG PÅ BLISS RETREAT

yogaresa meditation retreat sverige
MÖTER MORGONEN MED AKTIV MEDITATION

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår första transformerande och aktiva meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens läkande kraft

yogaresa meditation retreat sverige

Sharing circles & Meditation

När du fyllt på med energi guidar Premleena oss djupt in oss själva med alltifrån stilla och aktiva meditationer, samtal enskilt och i grupp, och andra övningar som tar dig djupt in i dig själv. Vi landar med vårt inre och gör space för stora frågor och djupa svar. Efter klassen njuter vi av en lunch i tystnad och låter pennan få flöda i dagboken.

yogaresa meditation retreat sverige

Skakar, Mediterar och landar Ännu mer...

Framåt eftermiddagen är det dags för ytterligare meditationer, övningar och guidning som både skakar om och grundar oss. Efter klassen njuter vi åter av en måltid under tystnad för att sen innan läggdags mötas i salen för dagens sista läkande session.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required