Vår filosofi

Inte bara en yogaretreat, meditationskurs eller en hälsodetox...


Det är en fullständig upplevelse för kropp och själ. Vi älskar det mesta som hjälper oss att landa in i kroppen och komma närmare oss själva. Vi inspireras av allt ifrån dynamisk Ashtanga, Hatha, Kundalini och Vinyasa till lugnare tekniker såsom Yin och Restorative samt Vipassana, sharings, ögonkontaktsmeditation, dans, andningsövningar och aktiva Osho-meditationer.

Våra retreats erbjuder kort och gott en härlig blandning av traditionell yoga och andra spännande praktiker. Praktiker där vi rör oss tillsammans med vår kropp och inte emot den. Där vi tillåter rörelsefrihet snarare än att tvinga kroppen in i strikta positioner. Där vi känner kroppen från insidan snarare än fastnar i hur den ser ut på utsidan. Där vi skalar bort lager av spänning i kropp och falskhet i sinnet för att slutligen nå hela vägen in. In till vårt innersta och mest intima SPACE. Spacet vi kallar för THE SOUL. Vår övergripande mission är att hjälpa varandra komma närmare en mer medveten värld genom att erbjuda ett ”Soul Space” där vi lever tillsammans med naturen, långt ifrån det krävande och stressiga stadslivet. Vi delar retreats där vi stänger ute vardagslivet och tar oss tid till att landa i kroppen och därifrån möta oss själva och andra på ett äkta sätt.

Om din kropp och själ säger ja, skicka ett mejl till oss på retreat@thesoulspace.com Vi ser fram emot att få dela vårt SPACE med dig.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required