Yogaretreat Meditationskurs
Soul 1

Landa i kroppen

Soul 1 är vårt grundkoncept som i över tio års tid och världen över har guidat tusentals människor ner i kroppen och in i själen.

Det är en fullständig upplevelse för kropp och själ. Under denna retreat kommer du få verktyg som hjälper dig att landa in i kroppen och komma närmare dig själva. Du kommer få dyka in i allt från dynamisk flow yoga, aktiva Osho-meditationer, fridans till lugnare tekniker såsom Yin och Restorative, samt Vipassana, sharings, ögonkontaktsmeditation, mantrasång, dagboksskrivande och andningsövningar.

För att komma i djupare kontakt och höra vår inre röst så tillbringar vi även stora delar av retreaten i tystnad och utan våra mobiler.

Soul 1 erbjuder kort och gott en härlig blandning av traditionell yoga och andra spännande tekniker. Tekniker där vi rör oss tillsammans med vår kropp och inte emot den. Där vi tillåter rörelsefrihet snarare än att tvinga kroppen in i strikta positioner. Där vi känner kroppen från insidan snarare än fastnar i hur den ser ut på utsidan. Där vi skalar bort lager av spänning i kropp och falskhet i sinnet för att slutligen nå hela vägen in. In i vårt innersta och mest intima SPACE. Spacet vi kallar för THE SOUL.

Vårt koncept är framtaget för att, tillsammans med yoga och meditation samt andra spännande andliga verktyg, tillåta dig att utforska rörelse, känslor, stillhet och framför allt – dig själv.

Det spelar ingen roll vem du är, vilka erfarenheter du har, om du anser dig vara stel eller vig, stark eller svag, gammal eller ung – på Soul Space kommer du att känna dig hemma.

yoga meditations retreat i Sverige

VÅR VARDAG PÅ LYCKHEM

yogaresa meditation retreat sverige
MÖTER MORGONEN I TYSTNAD

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när morgonluften är som härligast. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår härliga morgonsekvens som avslutas med en skön sittande meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens magiska stillhet.

yogaresa meditation retreat sverige
SOUL FLOW YOGA & LET GO

När du fyllt på med energi möts vi för dagens mest flowiga klass. Vi landar i kroppen och gör space för stora frågor och djupa svar. Förmiddagens tystnad bryts och vi njuter av en smarrig lunch. Mätta och belåtna njuter vi av en härlig promenad i våra vackra skogar, tar en simtur i det öppna havet och reflekterar över livets alla frågor.

yogaresa meditation retreat sverige
MEDITERAR & smälter ner

Framåt eftermiddagen låter vi kroppen smälta under en lugnare klass som avslutas precis när den åtrådda middagen står framdukad. Innan läggdags går vi en promenad till klippbadet, tar ett kvällsdop eller landar i bastun.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required