Yogaretreat Meditationskurs
Soul Man

Crossfit, yoga och meditationsretreat för män som vill utmana sitt yttre och inre”Vi får ofta höra av män att de vill prova yoga och meditation, men att de känner sig obekväma, stela och tveksamma inför klivet in i yogarummet. Så ska det inte behöva vara. Det har egentligen inte alls med stelhet att göra, men sanningen är att om du tränar regelbundet så blir både din kropp och ditt sinne mer flexibelt, mjukt och stabilt. En dynamisk yoga och en aktiv träningsform som crossfit, kan på ett effektivt sätt, öppna en dörr in till våra mer mjuka och inlyssnande förmågor som närvaro och medkänsla. Den här kombon skapar en helhet och balans på alla plan.”

Under helgen kommer du att få träna Crossfit, Breath Work, Hatha och Ashtangayoga, Yinyoga, Avslappning, Mindfulness och meditation samt Gruppövningar och Samtal.

Varför ett yogaretreat för män?
Även om fler män börjar hitta yogan så är den stora majoriteten av utövarna här i väst kvinnor. Det har dock blivit vanligare med yogaklasser för män och intresset för dessa typer av klasser ökar stadigt. Det upplevda motståndet bland män kan handla om att klasserna inte är anpassade för alla, men också en bild av att man måste vara vig för att börja med yoga. Så är det inte och det är något vi kommer att tydliggöra under retreatet. För en sak är säker. Alla kommer att yoga under de här dagarna. Alla kommer att svettas. Alla kommer att hitta närvaro. Alla kommer att få en djup återhämtning. Och alla kommer att få med sig verktyg för att kunna använda träning, yoga och meditation i sin vardag.

Genom svettig fysik träning som crossfiten och ashtangayogan har att erbjuda, stegar vi även in på de mjuka yogaformernas väg. Vi kommer alla att uppleva den höga pulsen men också den rogivande upplevelsen av att vara helt och fullt närvarande.

yoga meditations retreat i Sverige

Allt du behöver veta

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required