Yogaretreat meditationskurs Soul Midsommar

FIRA MIDSOMMAR MED Ett kärleksfullt möte mellan träning, YOGA & meditation

Välkommen på vårt årliga favorit retreat! Under denna retreat kommer vi nämligen yoga, meditera, träna, leka och samtidigt njuta av att fira midsommar tillsammans i skärgården.

Om du varit med oss tidigare kommer du känna igen dig men vårt midsommar retreat innehåller lite mer lek, träning och firande än våra andra retreat.

Du kommer få chansen att möta dig själv på djupet och även välkomna sommaren tillsammans med likasinnade.

MIDSOMMAR PÅ LYCKHEM

yogaresa meditation retreat sverige
MÖTER MORGONEN MED MJUK yoga & meditation

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när solen börjar lysa med sin närvaro. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår första klass där vi långsamt värmer upp kroppen och landar ner i hjärtat. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens magiska stillhet.

yogaresa meditation retreat sverige
FLOW YOGA & SYNENERGY

När du fyllt på med energi möts vi för dagens flow klass. Vi svettas, andas djupt och landar tungt. Efter klassen stannar vi djupt förankrade i oss själva och njuter av en smarrig lunch kanske tillsammans. Mätta och belåtna möter vi skogen, tar en simtur i det öppna havet och reflekterar över livets alla frågor. Under denna retreat delar Karl & Josefine också sitt koncept SynEnergy där de blandar träning & meditation.

yogaresa meditation retreat sverige
CROSSFIT & MEDITATION PÅ EFTRMIDDAGEN

Framåt eftermiddagen hänger vi på Lyckhems alldeles egna Crossfit box. Här fortsätter vi använda kroppen för att sen strecka ut den och landa ner i vila. I medveten närvaro fortsätter vi senare till middagen. Innan läggdags sjunger mantran, tar ett kvällsdop eller myser i bastun.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required