SOUL SINGLES RETREAT

Obs! För singlar men inget dejtingretreat

För närvarande har vi inga nya datum för detta retreat under 2023. Vi uppdaterar när nya datum skulle komma!

Soul Singles Retreat är skapat för dig som är singel och som vill utforska självkännedom, övningar för ökad kontakt med dig själv, närvaro och livfullhet. Detta är alltså inget dejtingevent. Retreatet är en chans för dig som är singel och vill utforska självkännedom, dina känslor och behov. Kärleken börjar hos dig och här kan du få verktyg för att förstå vad du längtar efter och behöver i en relation. Under denna retreat kommer du få verktyg som hjälper dig att landa in i kroppen och komma närmare dig själva. Du kommer få dyka in i traditionell yoga, aktiva och stilla meditationer samt andra spännande tekniker. Tekniker där vi rör oss tillsammans med vår kropp och inte emot den. Där vi tillåter rörelsefrihet snarare än att tvinga kroppen in i strikta positioner. Där vi känner kroppen från insidan snarare än fastnar i hur den ser ut på utsidan. Där vi skalar bort lager av spänning i kropp och falskhet i sinnet för att slutligen nå hela vägen in. In i vårt innersta och mest intima SPACE. Spacet vi kallar för THE SOUL. Vårt koncept är framtaget för att, tillsammans med yoga och meditation samt andra spännande andliga verktyg, tillåta dig att utforska rörelse, känslor, stillhet och framför allt – dig själv. Det spelar ingen roll vem du är, vilka erfarenheter du har, om du anser dig vara stel eller vig, stark eller svag, gammal eller ung – på Soul Space kommer du att känna dig hemma.

Detta är ett samarbete med Relate. Deras vision är att skapa ett nytt sätt att mötas, på riktigt. För meningsfulla relationer och möten som får oss att växa som människor. De tror, precis som vi, att vägen till att både hitta rätt partner och bygga en stark och utvecklande relation börjar med självkännedom kring hur vi är och vill leva våra liv, tillsammans med en förmåga och mod att kommunicera detta på ett öppet och äkta sätt. Relate Date appen är Sveriges nya alternativ för oss som är trötta på det ändlösa och ytliga svajpandet, där du genom dina personliga värderingar får en mer meningsfull kontakt med andra singlar som söker en långsiktig relation.

Kärleks-coaching med Relates psykolog Josefine Yrjans

Under dagliga gruppsessioner kommer vi att utforska den ljuva konsten i kontakt och kärlek. Självomsorg och självmedkänsla. Vad det är vi gör, ofta omedvetet, som skapar distans till andra och oss själva och hur man kan öva på att komma tillbaka till trygghet, livfullhet och närvaro. Med insikt i att vägen dit går genom fördjupad förståelse och kontakt med sig själv, sin kropp, sina känslor och behov.

Josefine utgår bland annat från anknytningsteori, compassionfokuserad terapi, autentiskt relaterande och närvaropraktiker. Sessionerna kommer att innehålla individuella reflektionsövningar, visualiseringsövningar och gruppdelningar. Det fina med gruppsessioner är att vi här får tillgång till en gruppintelligens och möjlighet att inspireras, lära och beröras av varandra.

Under retreatet finns även möjlighet att boka individuell coaching med Josefine. Få perspektiv och större klarhet kring dina styrkor och utmaningar, vilka relationsfärdigheter som du vill utveckla och vad som idag verkar hindra dig.

Om Josefine Yrjans

Legitimerad psykolog
Jag har ett stort intresse för mänsklig potential, medvetandet och kärlekens psykologi. Vad som främjar och vad som hämmar vår utveckling och vårt välmående. Jag driver en egen verksamheten Living In Attunement där jag erbjuder terapi, coaching och kurser. Under mina år som verksam psykolog har jag sett hur relationer och kvalitén på dessa alltid finns med som en central del av en människas liv och mående. Många av oss har inte fått tillräcklig vägledning, sett eller fått erfara hur man skapar och bibehåller tillitsfulla, autentiska och närande relationer. Till sig själv eller andra. Därför vill jag bidra med att göra psykologisk kunskap mer tillgänglig och visa på färdigheter och förhållningssätt som hjälper oss att fördjupa våra relationer och utvecklas som människor. Mer om mig här.

VÅR VARDAG PÅ LYCKHEM

yogaresa meditation retreat sverige
MÖTER MORGONEN I TYSTNAD

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när solen börjar lysa med sin närvaro. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår härliga morgonsekvens som avslutas med en skön sittande meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens magiska stillhet.

yogaresa meditation retreat sverige
SOUL FLOW YOGA & LET GO

När du fyllt på med energi möts vi för dagens mest flowiga klass. Vi landar i kroppen och gör space för stora frågor och djupa svar. Förmiddagens tystnad bryts och vi njuter av en smarrig lunch. Mätta och belåtna njuter vi av en härlig promenad i våra vackra skogar, tar en simtur i det öppna havet och reflekterar över livets alla frågor.

yogaresa meditation retreat sverige
Kärlkeks-coaching

Under eftermiddagen utforskar vi den ljuva konsten i kontakt och kärlek. Självomsorg och självmedkänsla. Vad det är vi gör, ofta omedvetet, som skapar distans till andra och oss själva och hur man kan öva på att komma tillbaka till trygghet, livfullhet och närvaro. Med insikt i att vägen dit går genom fördjupad förståelse och kontakt med sig själv, sin kropp, sina känslor och behov.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required