Yogaretreat Meditationskurs Soul kvinna

Landa med andra kvinnor

Längtar du efter att få mjukna in i din feminina sida. Något som den österländska-filosofin ofta påminner oss om är att vi alla, kvinnor som män, har en maskulin och en feminin sida inom oss. Sidor som båda behöver utrymme för att vi ska må bra. I ett samhälle som styrs av görande och prestation kan den feminina sidan ofta glömmas bort vilken framförallt för kvinnor kan leda till att vi mår dåligt och hamnar ur balans. Ett tecken på det kan vara att vår menscykel rubbas eller ger oss problem. Under denna långhelg kommer din feminina sida få mer utrymme. Du kommer få lära känna din menscykel, få redskap för att leva ett liv i synk, med dig. Denna helg har vi även äran att ha Sheila Arnell på plats som tillsammans med Josefine kommer guida oss ner i kroppen och dela all sin kunskap om menscykeln. Under helgen kommer vi fokusera på att slappna av, lära känna våra kroppar och bättre förstå oss på hur vi kan leva i synk med vår menscykel, oavsett hur den ser ut idag! Vi hoppas kunna inspirera er, dela med oss och hjälpa er leva mer i den naturliga taken vi alla har i oss. Vi kommer tillsammans skapa en stärkande gemenskap där vi får möjlighet att möta oss själva och varandra, slappna av, mjuka upp våra kroppar och sinnen, umgås och ha det skönt. Helgen erbjuder allt från dynamisk yoga, meditation, andningövningar, yin yoga, dans, bastu och god vegetarisk mat! Alla som definierar sig som kvinna är välkomna!

VÅR VARDAG PÅ LYCKHEM

yogaresa meditation retreat sverige
MÖTER MORGONEN MED mjuk MEDITATION

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när solen börjar lysa med sin närvaro. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår första mjuka meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens magiska stillhet.

yogaresa meditation retreat sverige

Feminint flow

När du fyllt på med energi kommer vi dyka djupare in i vår kvinnokropp. Med hjälp av andningsövningar, yoga och dans mjuknar vi in i oss själva och gör space för stora frågor och djupa svar. Förmiddagens tystnad bryts och vi njuter av en smarrig lunch. Mätta och belåtna njuter vi av en härlig promenad i våra vackra skogar, tar en simtur i det öppna havet och reflekterar över livets alla frågor.

yogaresa meditation retreat sverige

lär känna din menscykel

Efter all rörelse är vi nu redo att sitta still och lära känna vår menscykel. Vi kommer få praktiska tips och information om hur vår kropp faktiskt fungerar. Efter klassen njuter vi av middagen för att sen innan läggdags sjunga mantran, ta ett kvällsdop eller mysa i bastun.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required