YOGA & MEDITATION – SLÄPP DIG SJÄLV FRI

Josefine Bengtsson yoga meditation

Hitta balans i dig själv och livet

Många av oss lever ett intensivt liv och upplever att vi tappat kontakten med oss själva och varandra. Vi ägnar mer tid åt att älta och planera än att känna och vara delaktiga. Vi kontrollerar oss själva betydligt mer än vad vi tillåter oss att släppa taget och lyssna till oss själva.

Det första steget för att hitta balans är att återfå kontakten med din kropp igen. Våra kroppar ljuger aldrig. För att återfå kontakten med din kropp ger den här boken förslag på både nytänkande och klassiska yoga- och meditationsövningar. Du får verktyg som hjälper dig att ta kontroll och andra som gör att du vågar släppa taget. För att fördjupa dina relationer och utvecklas gemensamt finns dessutom parövningar och yogaövningar med barn.

Låt denna bok guida till ett ärligt möte med dig själv. För när vi lyssnar på oss själva kan vi också på ett kärleksfull och harmoniskt sätt välkomna andra personer in i våra liv.

Spellista

1 Videoklipp
Flik #1

Lägg till lite innehåll för var och en av dina videoklipp, till exempel en beskrivning, transkript eller externa länkar. För att lägga till, ta bort eller redigera fliknamn, gå till flikar.