Yogaretreat Meditationskurs Soul 3

Släpp kontrollen

Redo att släppa taget? I så fall är Soul 3 är något för dig. Under denna retreat lägger vi allt som har med kontroll att göra åt sidan för att landa en nivå djupare in i oss själva.

Vi vet – släppa kontrollen är bland det läskigaste vi kan göra i vårt liv men samtidigt kanske det vår själ längtar efter mest.

Det är också när vi släpper kontrollen som vi

Under denna retreat kommer vi att yoga och meditera men vi kommer framför allt att DANSA. En dans helt utan perfektion och perfektion. En dans med ögonbindel på där den yttre formen inte spelar någon som helst roll. En dans som kommer ifrån djupet av din själ. Mellan de fria danssessionerna kommer vi även att landa inåt och med varandra med hjälp av olika aktiva meditationer, djup avslappning samt sharing och inquieres.

Soul 3 är framförallt framtaget för dig som upplevt en retreat med oss tidigare och längtar efter att dyka djupare in i de fria elementen som du fått smaka på under dina tidigare retreat. Du kommer alltså känna igen många av teknikerna men vi ger mer plats åt dansen och de aktiva meditationerna. I detta space kommer vi möta oss själva och varandra utan lager och fasader.

yoga meditations retreat i Sverige

VÅR VARDAG PÅ LYCKHEM

yogaresa meditation retreat sverige
MÖTER MORGONEN MED AKTIV MEDITATION

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när solen börjar lysa med sin närvaro. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår första aktiva meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens magiska stillhet.

yogaresa meditation retreat sverige

FRI DANS

När du fyllt på med energi möts vi för dagens längsta dans. Vi landar i kroppen och gör space för stora frågor och djupa svar. Förmiddagens tystnad bryts och vi njuter av en smarrig lunch. Mätta och belåtna njuter vi av en härlig promenad i våra vackra skogar, tar en simtur i det öppna havet och reflekterar över livets alla frågor.

yogaresa meditation retreat sverige

VI FORTSÄTTER LÅTA DANSEN TA OSS IN…

Framåt eftermiddagen låter vi musiken återigen träffa vår kropp för att sen landa in med meditation och stillhet. Efter klassen njuter vi av middagen för att sen innan läggdags sjunga mantran, ta ett kvällsdop eller mysa i bastun.