Yoga Retreat på Lyckhem i vår vackra Svenska Skärgård 

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

I sju år har vi flugit och farit världen över. Vackra platser har lånats ut till oss. Platser vi fått dela med er.

 

Längtan har hela tiden funnits där. Att landa på en plats. Att hitta vårt. Att kunna bjuda in er dit.

LYCKAN ÄR TOTAL.

För nu har vi äntligen hittat LYCKHEM. Vårt nya hem. Vårt egna Soul Space.

På vackra Väddö hittar du vår skärgårdsidyll omgiven av öppet hav, stora hagar och djupa skogar – en idealisk miljö för att möta sig själv. Vi landar i kroppen och låter tystnaden ta över.

ALLT DU BEHÖVER VETA

  • ​YEY! Du är bara några andetag från att boka in dig på en underbar yogaretreat med oss i Skärgården. Vi längtar efter att yoga med dig. ​
  • Lyckhem ligger på Kärleksstigen 10, i utkanten av Väddö, en liten oas beläget ca 2 timmar från Stockholm. Du tar dig hit på ett nafs, antingen med egen bil eller med SL-buss 676 till Norrtälje och därefter buss 636 som går hela vägen hem till oss. ​
  • Retreaten inkluderar boende, 6-7 instruktörsledda yoga- & meditationsklasser per dag samt ljuvliga måltider tillredda av vegetariska råvaror från granngården.
  • På ankomstdagen börjar vi med en härlig yogaklass runt kl 17.00 för att sen avnjuta en första måltid tillsammans.
  • Sista dagen njuter vi av två sista klasser tillsammans för att sen avsluta med en gemensam lunch.
liten-kvist

VÅR VARDAG PÅ LYCKHEM

MÖTER MORGONEN I TYSTNAD

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när solen börjar lysa med sin närvaro. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår härliga morgonsekvens som avslutas med en skön sittande meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas under tystnadens magiska stillhet i pensionatets vackra matsal.

SOUL FLOW YOGA & LET GO

När du fyllt på med energi möts vi för dagens mest flowiga klass. Vi landar i kroppen och gör space för stora frågor och djupa svar. Förmiddagens tystnad bryts och vi njuter av en smarrig lunch. Mätta och belåtna njuter vi av en härlig promenad i våra vackra skogar, tar en simtur i det öppna havet och reflekterar över livets alla frågor.

MEDITERAR I SOLNEDGÅNGEN

Framåt eftermiddagen låter vi kroppen smälta under en lugnare klass som avslutas precis när grillen är sådär lagom varm och den åtrådda middagen står framdukad. Innan läggdags landar vi i bastun, tar ett kvällsdop eller småpratar runt brasan.