Yoga Retreat på herrgård

cirkel_retreat_Sommar_

NJUT AV SVERIGE

Schenströmska Herrgården är en makalös plats i Ramnäs. Ett ståtlig gods från 1700-talet som vi blev blixtförälskade i på nolltid. I dessa tider när S P A C E och två-meters distans är vad som åtrås, känns det heller inte fel att ha en yogasal på 800 kvm (yes, du läste rätt). Dessutom spider vi ut oss i enkel- eller dubbelrum och med egna badrum.

Ramnäs är en oas beläget 90 minuter från Stockholm. Omgivet av pampiga vattenfall, vackra skogar och en stor vacker sjö som längtar efter att omfamna din kropp. Vi landar och låter tystnaden ta över.

ALLT DU BEHÖVER VETA

  • ​YEY! Du är bara några andetag från att boka in dig på en underbar yogaresa med oss på Schenströmska herrgården i sommar. Vi längtar efter att yoga med dig. ​
  • Detta Soul Space finns i ​utkanten av Ramnäs är en liten oas beläget 90 minuter från Stockholm. Du tar dig hit på ett nafs, antingen med egen bil eller tåg via Västerås. Från Västerås är det endast 30 minuter till vårt nya herrgårdsbubbla.
  • Retreatet inkluderar boende i vackra herrgårdsrum (torsdag-söndag), 6-8 h instruktörsledda yoga- & meditationsklasser om dagen samt ljuvliga måltider tillredda av vegetariska råvaror från granngården. ​
  • Vi börjar på torsdagseftermiddagen med en härlig yogaklass runt kl 17.00 men du är välkommen att checka in i ditt rum från kl 15.
  • Själva avslutningen på retreaten är på söndag men vi serverar givetvis en härlig frukost även på söndagsmorgonen innan vi gör oss redo för att åka hem till nära och kära.
liten-kvist

VÅR VARDAG PÅ THE SOUL SPACE

MÖTER MORGONEN I TYSTNAD

Vi blir väckta av klangskålens harmoniska vibration när solen börjar lysa med sin närvaro. Lugnt och stilla myser vi med en kopp te innan det är dags för vår härliga morgonsekvens som avslutas med en skön sittande meditation. Därefter njuter vi av en ljuvlig frukost som intas i tystnadens magiska stillhet. 

SOUL FLOW YOGA OCH LET GO

När du fyllt på med energi möts vi för dagens mest flowiga klass. Vi landar i kroppen och gör space för stora frågor och djupa svar. Förmiddagens tystnad bryts och vi njuter av en smarrig lunch. Mätta och belåtna chillar vi i bastun, tar ett kallbad, njuter av en härlig promenad i naturen eller reflekterar över livets alla frågor.

MEDITERAR I SOLNEDGÅNGEN

Framåt eftermiddagen låter vi kroppen smälta under en lugnare klass som avslutas precis när den åtrådda middagen står framdukad. Innan läggdags landar vi i bastun, myser i badtunnan, tar ett kvällsdop eller småpratar runt brasan.